Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@06:45:21 GMT

از رشته MMA در ایران حمایت زیادی نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۷۴۱۱۹

از رشته MMA در ایران حمایت زیادی نمی‌شود

ایسنا/اصفهان رئیس و بنیان گذار فدراسیون GMMAF در ایران در خصوص میزان شناخت مردم ایران از این رشته گفـت: این رشته یکی از ورزش‌های پرطرفدار در بسیاری از کشورها است، اما در ایران کمتری کسی این رشته را می‌شناسد.

علیرضا سرلک در گفت و گو با ایسنا، در خصوص رشته MMA و جایگاه آن در ایران، اظهار کرد:  MMA رشته ای از ورزش‌های رزمی است که در سطح جهان بیشتر کشورها آن را می‌شناسند و در آن به خوبی فعال هستند و حمایت‌های بسیار خوبی در زمینه تبلیغات و ورزشکاران این رشته می‌شود، موضوعی که متاسفانه در ایران عکس آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کیک بوکسینگ نسبت به MMA در بین مردم ایران بیشتر جا افتاده است و در سال‌های اخیر طرفداران زیادی به ویژه در بین زنان پیدا کرده است، البته کمتر کسی فکر می‌کرد که زنان به سمت رشته‌های رزمی این چنینی بروند، اما جسارت و جرات زنان و دختران در کیک بوکسینگ و MMA بسیار خوب و بالا است.

رئیس و بنیان گذار فدراسیون GMMAF در ایران، ادامه داد: با وجود اینکه سال ۲۰۱۱ تعدادی از مربیان فعال در رشته‌های رزمی در دوره مربیگری‌ MMA ترکیه شرکت کردند، اما متاسفانه به دلیل بی توجهی رسانه‌ها به این رشته در زمره ورزش‌های ناشناخته قرار گرفتیم تا زمانی که امیر علی اکبری از ملی پوشان سابق کشتی وارد این رشته در سطح حرفه ای شد و در چند برنامه تلویزیونی شرکت کرد و بعد از آن این رشته مورد توجه علاقه‌مندان قرار گرفت و تعداد ورزشکاران و فایترها زیاد شد.

سرلک خاطرنشان کرد: از روزی که علی اکبری در رسانه ملی در مورد این رشته صحبت کرد تبلیغات بهتری در این زمینه شد و کمی رسانه‌ها در مورد آن صحبت کردند و تا قبل از آن هیچ شناختی از این رشته نبود. این رسانه‌ها هستند که این نقش بسیار مهم را ایفا می‌کنند تا مردم شناخت درست و کافی از این رشته داشته باشند، امیدوارم با برنامه ریزی و حمایت های بیشتر بتوانیم جنبه های مثبت و جذاب آن را نیز به نمایش بگذاریم.

مسئول سابق کمیته سلاح‌های سرد استان اصفهان در ارتباط با نگرش مردم گفت: متاسفانه برخوردها و صحبت های زیادی می‌شود که این رشته بسیار خشن و آسیب زا است، اما اگر ورزشکاران آموزش‌های درستی را ببینند و زیر نظر مربیان دوره دیده، استانداردهای مربوط را رعایت کنند هیچ مورد خاصی رخ نمی‌دهد.

سرلک در خصوص نحوه فعالیت ورزشکاران این رشته در ایران و اینکه آیا مجوزهای رسمی برای آن صادر شده است یا خیر، تصریح کرد: در بسیاری از کشورها تبلیغات بسیاری روی سبک اصلی و حرفه‌ای این رشته می‌شود، درآمد زیادی برای ورزشکاران و فعالان این رشته دارد، حتی بیشتر از فوتبال. البته در ایران، سبک آماتوری و کنترل شده که وسایل و تجهیزات ایمنی در آن استفاده می‌شود را انجام می‌دهیم و به  دلیل اینکه سبک حرفه‌ای را نمی‌توانیم کار کنیم نتوانستیم رشد خوبی هم داشته باشیم، هر چند فایترهای خوبی داریم و می‌توانند با حضور در چند دوره از مسابقات و کسب امتیازات لازم وارد دنیای حرفه‌ای این رشته شوند.

وی افزود: با توجه به نداشتن مجوز برای برگزاری مسابقات به صورت حرفه‌ای بیشتر فایترهای ایرانی در مسابقات حرفه‌ای این رشته با نام کشورهای دیگر به میدان مبارزه می‌روند.

سرلک تاکید کرد: اگر ما ورزشکار این رشته را به رسانه می‌آوریم و در مورد آن صحبت می‌کنیم، این نشان دهنده آن است که این رشته را قبول داریم، پس باید مجوزهای لازم برای برگزاری سبک حرفه‌ای آن هم صادر شود تا بتوانیم مسابقات حرفه‌ای کشوری را برگزار کنیم و سطح فعالیت این رشته را در کشور گسترش دهیم و برچسب خشونت بار بودن را از آن برداریم. در تمام رشته‌ها آسیب دیدگی و مصدومیت وجود دارد و در تمام رشته‌های ورزشی رزمی برخوردهای زیاد وجود دارد، اما این خشونت نیست و بخشی از فرهنگ آن رشته است.

وی اظهار کرد: بیشتر ورزشکارانی که در سال های اخیر وارد این رشته شدند از بوکس، کاراته، کیک بوکسینگ، کشتی، جودو و ووشو بوده‌اند.

رئیس و بنیان گذار فدراسیون GMMAF در ایران در ارتباط با حضور تیم ایران در رقابت‌های جام ریاست جمهوری آذربایجان، گفت: مسابقات جام ریاست جمهوری آذربایجان هر سال در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود و تیم ما پس از موافقت شورای برون مرزی به این مسابقات که به مدت ۳ روز و با حضور ۱۲ کشور برگزار شد، شرکت کرد و حاصل آن ۳ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز بود.

سرلک با اشاره به برگزاری مسابقات بین المللی این رشته که قرار بود ۲۵ دی ماه در تهران برگزار شود و تاریخ آن تغییر کرد، خاطرنشان کرد: قرار است ۱۲ کشور در این دوره از مسابقات در  ۵ بهمن شرکت کنند، مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان در دو سالن مجزا برگزار می‌شود و تاکنون کشورهای ارمنستان، تاجیکستان، ترکیه، آذربایجان و پاکستان برای حضور در این مسابقات اعلام آمادگی کرده‌اند. امیدواریم با برگزاری چنین مسابقاتی گام‌های موثری در جهت رشد و پیشرفت بیشتر این رشته در کشور برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی كيك بوكسينگ امیر علی اکبری ووشو ورزش هاي رزمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر،امیرحسین حسنی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری مسابقات قهرمانی کشور وزنه‌برداری اظهار کرد: مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) در دو رده سنی نوجوانان و جوانان و در بخش دختران و پسران از ۱۵ لغایت ۲۵ اردیبهشت به میزبانی همدان برگزار می‌شود.

وی افزود: ۵۵۰ وزنه‌بردار از ۳۱ استان کشور در این مسابقات به رقابت می‌پردازند.

رئیس هیئت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به هزینه برگزاری مسابقات گفت: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه برگزاری مسابقات برآورد شده است.

حسنی خاطرنشان کرد: همچنین در این مسابقات ۱۲۰ مدال توزیع و رقابت‌ها به صورت پخش زنده از شبکه ورزش پخش خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت رشته وزنه‌برداری بیان کرد: آبان ۱۴۰۲ هیئت را تحویل گرفتم که تنها ۲۹ ورزشکار سازمان یافته داشت اما امروز ما ۱۴۰ ورزشکار سازمان یافته در رشته وزنه‌برداری و ۱۱۲ ورزشکار در رشته کراس‌فیت داریم.

رئیس هیئت وزنه‌برداری استان همدان عنوان کرد: شهرستان‌های فعال ما همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودرآهنگ و رزن است.

کد خبر 6092842

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه‌اندازی می‌شود
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان 
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • رقابت ۶۰۰ محصل استان در مسابقات قرآن
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند