Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی گفت: فعالیت هنرهای رزمی ترکیبی در ایران به صورت آماتور است و برای فعالیت حرفه ای و مبارزات در قفس باید مجوز بگیریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی، یوسف بهتری رئیس فدراسیون درباره فعالیت هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) اذعان داشت: چندین سال بود از زمان روسای قبلی، که فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی به دنبال کسب مجوز فعالیت هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما از سال گذشته فعالیت های خود را در این زمینه گسترده تر کردیم و نظرات کارشناسی را به وزارت ورزش و جوانان ارائه دادیم تا بالاخره موفق شدیم این مجوز را دریافت کنیم.

وی در ادامه افزود: اکنون، ورزشکاران ما می توانند با خیال راحت و تحت قوانین رایج مملکت، زیرنظر فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی فعالیت خود را در هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) ادامه دهند و در مسابقات شرکت کنند.

رئیس فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی تاکید کرد: آنچه اهمیت دارد این است که انجمن هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) باید قوانین بین المللی را سرلوحه کار خود قرار دهد، این قوانین باید به تصویب شورای فنی فدراسیون برسد، بعد از شورای فنی هم باید وزارت ورزش و جوانان آن را تایید کند ، ضمن اینکه فدراسیون پزشکی ورزشی نیز باید نظارت و کنترل و تاییدیه ای به آن داشته باشد.

وی درباره فعالیت بانوان در هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) در ایران گفت: فعالیت بانوان باید به تایید کمیته مستقر در فدراسیون پزشکی ورزشی برسد. برای برپایی مسابقات در قفس هم باید  وزارت ورزش و جوانان مجوز بدهد.

بهتری در این خصوص تصریح کرد: این ورزش طبق قوانین جاری مملکت به صورت آماتور است. برای بحث حرفه ای آن که در حال حاضر، شایع و رایج شده، درصدد هستیم تا از وزارت ورزش و جوانان مجوز بگیریم و این مهم در آینده ای نزدیک رقم می خورد.

رئیس فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی اذعان داشت: هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) سبک نیست و در نتیجه ما هم نمی توانیم سبک داری کنیم و برای آن درجات فنی صادر کنیم. دان و مربیگری هم نداریم. همه مربیان شاگردان خود را در رشته های مختلف آماده می کنند، بعد که آنها به سطح کافی از آمادگی رسیدند، می توانند در مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) شرکت کنند.

وی افزود: انجمن هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) موظف است که قوانین داوری را از سازمان های معتبر جهانی بگیرد و در شورای فنی فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی آن را به تصویب برساند. برای یکسان سازی دانش و وحدت رویه داوران ایرانی، ما می توانیم کلاس های داوری برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی در بخش پایانی صحبت هایش، گفت: تصمیماتی که در خصوص انجمن هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) در فدراسیون گرفته می شود به استانها ابلاغ خواهیم کرد، برگزاری هر مسابقه ای  چه حرفه ای چه آماتور در کشور باید حتما زیرنظر انجمن باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی رئیس فدراسیون انجمن های ورزش وزارت ورزش و جوانان هنرهای رزمی ترکیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۹۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، محمدرسول خدادادی سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دیگر اعضا مجمع به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

محمدرسول خدادای سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی امروز (چهارشنبه) در حاشیه مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛ اظهار داشت: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در این مجمع سالانه برنامه‌های خود را برای سال ۱۴۰۳ مطرح کرد و با اخذ رأی از سوی اعضا این مجمع به تصویب آن‌ها پرداخت.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های پیش روی فدراسیون در سال ۱۴۰۳ شامل برگزاری اولین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، اعزام و شرکت دانشجویان ورزشکار در بازی‌های جهانی و مسابقات آسیایی، برگزاری اردوهای آمادگی دانشجویان کشور برای شرکت در سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، برگزاری لیگ‌های دانشجویی و برخی فعالیت‌های دیگر است.

خدادادی با اشاره به اینکه سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان به میزبانی کشور آلمان برگزار می‌شود؛ تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی مصمم است تا در رشته‌هایی که دانشجویان ما حرفی برای گفتن دارند، بتواند شرایط را مهیا سازد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی خاطرنشان ساخت: لیگ‌های دانشجویی سال گذشته در ۳ رشته ورزشی برگزار شد. در سال جاری قصد داریم تعداد آن‌ها را با افزایش ۷ لیگ دیگر گسترش دهیم.

داداش‌پور: خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش با المپیاد ورزش‌های فناورانه

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان نیز با بیان اینکه مجمع محفلی برای ارائه دیدگاه‌های متفاوت است و هر کدام از اعضا می‌توانند نظرات خود را اعلام کنند؛ گفت: سازمان امور دانشجویان به حوزه ورزش توجه ویژه دارد و همواره به اداره کل تربیت بدنی و فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی کمک کرده است تا بتواند شرایط بهتری را برای دانشجویان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی رخ دهد، اظهار کرد: ما باید بتوانیم به ورزش دختران در دانشگاه‌های کشور توجه بیشتری داشته باشیم زیرا معتقدیم فارغ از جنسیت همه نیاز به ورزش دارند و دختران سرزمین ما به دلیل توانمندی‌هایی که در عرصه‌های مختلف دارند، استحقاق این توجه ویژه را دارند.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه سعی کردیم لیگ دانشگاهی را فعال کنیم زیرا لیگ پیش از این در فضای کشور وجود داشت اما در فضای دانشگاه تقریباً وجود نداشت، تصریح کرد: سال گذشته ۳ لیگ دانشگاهی را فعال کردیم و امسال ۷ لیگ دیگر را فعال خواهیم ساخت این به معنای توجه بیشتر به حوزه لیگ‌های دانشگاهی است.

وی ادامه داد: بنده معتقد هستم به هر میزان به لیگ‌های دانش‌آموزی و دانشجویی توجه داشته باشیم، بنیان‌های ورزش در کل کشور تقویت خواهد شد. ورزش قهرمانی و همگانی را برگزار و المپیاد ورزش‌های بومی و محلی را احیا خواهیم کرد تا بخشی از ورزش‌های بومی محلی خود را در چهارچوب اهداف ملی قرار دهیم.

داداش‌پور با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه‌اندازی کردیم، یادآور شد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

وی افزود: فناوری در حوزه ورزش مغفول مانده است. توجه ما این است تا به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم. بر اساس آمار ۳۴ میلیون نفر از افراد جامعه به بازی‌های دیجیتال می‌پردازند و این نشان می‌دهد که ما از حوزه فناوری در این بخش غفلت کرده‌ایم. بنابراین برگزاری این المپیاد فرصت بی نظیری است تا از این ظرفیت استفاده کنیم.

مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک نیز با بیان اینکه مشارکت بانوان از کلیدهای مهم پیشرفت است؛ گفت: دنیا بر موضوع مشارکت خانم‌ها در مسائل تصمیم‌ساز کشور توجه دارد و قوی‌ترین فدراسیون ما از نظر نگاه علمی و توانایی فکری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه ورزش به عنوان مهم‌ترین عنصر و ابزار تربیت در جامعه است و از آنجایی که بانوان بخش بزرگی از جامعه هستند بنابراین مشارکت آن‌ها نقش زیادی در توسعه کشورها دارد.

کد خبر 6094248 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • تمرینات یاسین چوکو، بادیگارد لیونل مسی و متخصص هنرهای رزمی و دفاع شخصی / فیلم
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • رئیس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی مشخص شد
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • هاشمی‌منش رئیس جدید کونگ‌فو و هنرهای رزمی
  • هاشمی‌منش رئیس جدید فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی شد
  • سیدعباس هاشمی‌منش رییس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی شد
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • رسمی: میزبانی جام باشگاه‌های آسیا به ایران رسید